четвер, 21 листопада 2013 р.

казковий МЕіМ

Фестиваль "Осіння казка"  - це щорічне змагання між першокурсниками за звання найказковішого факультету. Не можна не сказати ,що такi фестивалі не зближають студентiвДійсно, весь факультет стає однією великою дружньою сім'єю.


10 жовтня ЦКМ КНЕУ поринув у світ казки. Кого ми там тільки не зустріли? І Незнайку, і Золоту Рибку, і Робін Гуда...

Почалася наша "казкотерапія" з історії про Незнайку, яку нам чудово презентував КЕФ. Далі, Юридичний факультет, минулорічний переможець фестивалю,  познайомив нас з Лускунчиком. Історію про 12 місяців розповіли першокурсники ФУПтаМ. ФЕтаУ познайомив нас зі Золотою рибкою, а от АПК продемонстрував казку "Гензель та Гретель". 

А далі, було найцікавіше! 29 жовтня "новобранці" нашого улюбленого МЕіМу показали, казкою "Кіт у чоботях", як треба представляти свій факультет! Вся команда продемонструвала дружність та стійкість колективу. На жаль, у мене немає списку всіх учасників, але хочеться привітати Луценка Сашу (Ш. Перо) , Женю Шульгу (Кіт у чоботях), Нікіту Корбута (молодший син), Іру Медяну (принцесу), Бориса Романенка(Король), Нікіту Васил'єва (Людожер) та Діму Горькового (батько). Також вітаємо всіх танцюристів та вокалістів! Без вас нічого б не було! Окреме вітання надамо команді художників, які оформляли декорації.



 Ви, мабуть, спитаєте з чим же їх всіх вітати?  З ПЕРЕМОГОЮ, мої любі друзі! З ПЕРЕМОГОЮ! 


Далі, після "нас", слідчим факультетом був ФІСіТ з чудовою казкою "Чарівник смарагдового міста". 12 листопада ОЕФ презентував заключну казку "Робін Губ". Усi команди виступили дуже гiдно,захищаючи честь свого рiдного факультету! 

Це чудова iдея проводити такi заходи, адже вони зближають, дають змогу знайти нових друзiвпiдтримку, показати себе з творчого боку, навiть у певнiй мiрi самореалiзуватися. Але, як і все, фестиваль закінучується. 14 листопада в ЦКМ КНЕУ відбулося закриття та оголошення переможців. А ними стали аж двi команди: першiсть подiлили факультети МЕiМ та ФЕтаУ з казками "Кіт у чоботях" та "Золота рибка".  дуже приємно, що обидва факультети-переможці пiдтримували одне одного. Вигуки "МЕiМ-ФЕтаУ",мабуть,було чутно всiй столицi! А ще приємніше те, що ми стали переможцями ;D


Окрiм цього, хотілося б зазначити, що "Осiння казка" -дуже хороший крок у підготовці до майбутнього "СтудБуму". Справді, емоцiï досi переповнюють усiх учасникiв! Я певна, що всі вже скучили за репетиціями, за безсонними ночами в написанні сценарію, веселими вечорами за малюванням декорацій та всіма-всіма іншими деталями виступу! 
Бажаємо наснаги майбутнім першокурсникам у їх "Казці" та сподіваємося, що вони будуть підтримувати першість нашої дружньої родини - МЕіМ!







Немає коментарів:

Дописати коментар