понеділок, 25 листопада 2013 р.

Благодійний аукціон ФМЕіМ "Відкриті серця"

Благодійний аукціон ФМЕіМ "Відкриті серця" оголошується відкритим!

1. Загальні положення
1.1. Ці Правила проведення благодійного аукціону «Відкритті серця» розроблені з метою визначення умов, порядку, строків та місця проведення благодійного аукціону ФМЕіМ
1.2. Організатором Аукціону є факультету міжнародної економіки і менеджменту (в особі Мінчевої Юліїhttp://vk.com/id15214812 та Марти Канафоцької).
1.3. Аукціон проводиться з метою залучення додаткових ресурсів для допомоги дитячому будинку.
1.4. Місце проведення Аукціону: Інтернет-сторінка аукціону vkontakte.ru/fmeimblagodijnistСтрок проведення Аукціону: з 24 листопада 2013 року по 8 грудня 2013 року включно.
1.5. Учасниками Аукціону в якості лота (далі – Учасники Аукціону або Учасники) є лише студенти МЕіМу. У якості покупця Учасником Аукціону може бути будь-яка особа, незалежно від місця навчання.
1.6. Участь в Аукціоні означає, що Учасник ознайомився з Правилами та згоден з їх умовами.

2. Суть Аукціону
2.1 Учасники Аукціону, у період з 24 листопада 2013 року по 8 листопада 2013 року включно, можуть ознайомитися з лотами на Інтернет-сторінці вконтакті та викупити лот або вступити в торги, які будуть відбуватися в групі.
2.2 Переможцем Аукціону щодо окремого лота є особа, яка запропонувала найбільшу суму (максимальну ставку) в процесі торгів.
2.3 Переможець Аукціону сплачує суму лоту як благодійний внесок, взамін чого отримує можливість зустрітися із особою, яка цей лот і представляє.
2.4. Учасник Аукціону може придбати необмежену кількість лотів.

3. Порядок проведення Аукціону
3.1. Кожного дня, протягом строку зазначеного у п. 2.1. Правил, на Інтернет сторінці сайту вконтактіvkontakte.ru/fmeimblagodijnist проводяться торги.
3.2 Початкова ставка - ставка 20 грн. Ставки можна підвищувати лише від 5 до 10 грн. ЦІЛИМ ЧИСЛОМ!
3.3. Учасник Аукціону ознайомлюється із запропонованими лотами та добровільно погоджується на участь у Аукціоні щодо лоту або лотів, які його зацікавили.
3.4. Датою початку торгів є момент появи лота на торгах на сторінці vkontakte.ru/fmeimblagodijnist
3.5. Про виграш в торгах переможця буде поінформовано електронним листом, після чого з переможцем зв’яжеться представник Організатора.
3.6. Додатково буде визначена дата зустрічі переможця з особою за умови попередньої оплати лоту.

4. Інше
4.1. Організатор залишає за собою право публікувати додаткову інформацію про Аукціон, збільшувати або зменшувати строки проведення Аукціону та змінювати умови Аукціону за умови повідомлення Учасників про такі зміни. Повідомлення здійснюється шляхом розміщення інформації на Інтернет сторінціvkontakte.ru/fmeimblagodijnist.
4.2. Усі Учасники погоджуються, що надані відомості про них можуть бути в подальшому використані Організатором без будь-яких часових обмежень, для надсилання інформації тощо. Факт участі в Аукціоні означає, що Учасник погоджується, що його фотографуватимуть і зніматимуть на відео камеру та фотографії і відео можуть бути використані Організатором у інформаційних матеріалах. Всі права інтелектуальної власності, що виникають у зв’язку з виконанням цього пункту Правил належать Організаторові Аукціону.
4.3. Організатор не несе відповідальності за неспроможність переможця Аукціону скористатися лотом у зв`язку з відсутністю в нього можливості зустрітися з особою чи з інших підстав.
4.4. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих Правилами, остаточне рішення приймає Організатор.

Для участі надсилайте свої фото та заявки Саші  і Юлі! Будь активним! Для того, щоб щось змінити, потрібно просто зробити крок, наприклад, купити побачення своєї мрії!)

Немає коментарів:

Дописати коментар